6 norske Award vinnere

November 24, 2023

Det største arrangementet siden DF Award ble innført i 2010, ble årets feiring i Gøteborg. Søsterorganisasjonene i Danmark, Sverige og Norge samarbeidet når de beste direkteselgerne ble hedret for innsatsen. Sjekk ut hvem som vant.

Hovedmålsettingen med DF Award er å hedre de beste blant oss. Vi møtes, får nye venner, knytter felles bånd og står frem som en forenet bransje. Det var styreleder Dan Sharoni i Direktesalgsforbundet som ledet den norske delen.

Det er medlemsbedriftene som nominerer sine aktører som de mener fortjener en spesiell heder for sin gode innsats og suksess.

De norske vinnerne

Spenningen var stor når vinnerne ble offentliggjort og de kom opp på scenen for å få sin «Award», mens hele salen reiste seg og klapper intenst.

Wendy Nygaard ble årets Mary Kay vinner. Særlig lederstilen hennes ble trukket frem under utdelingen. Denne formidable kvinnen og gründeren er preget av profesjonalitet, omtanke og entusiasme. Mary Kays verdier gjennomsyrer måten hun leder seg selv og menneskene rundt seg på, både i ord og handling. Ved hjelp av en høy arbeidsmoral og den gylne regelen som rettesnor, har hun gjort en god jobb over lang tid, noe som har ført til enestående resultater.

Juice Plus+ kåret Trude Rasmussen til sin vinner av DF Award 2023. Hun ble trukket frem som en hardt arbeidende menneske som jobber sammen med sin mann i deres eget firma der de bygger opp og driver sin Juice+ virksomhet mot stadig nye høyder. I år kan Trude Rasmussen Feire 25 år som Juice Plus+ partner.

Zinzinos vinner ble Trine Underlia fra Drammen. Hun har ikke nølt med å utforske nye måter og oppdage nye veier – ikke bare til seg selv, men for mange andre som følger i hennes fotspor. Å starte karrieren i direktesalg har vist seg å være en suksessformel for henne ved å bruke beste praksis og erfaring lært fra mentorer basert på kunnskap, latter og spontane ideer.

Oriflame hade valgt Gerd L. Damm Knutsen som sin vinner. Etter hele 50 år som Brand Partner i Oriflame har hun vist en enorm lojalitet. Gjennom strategisk og hardt arbeid har hun veiledet ikke bare hele teamet sitt, men også sine lederkolleger. Hun er en sann ambassadør og Oriflames kjerneverdier gjennomsyrer alt hun gjør. Hun er ambisiøs, lidenskapelig, profesjonell, har et hjerte av gull og møter alltid nye utfordringer med en positiv holdning! Prisen ble tatt imot av hennes to døtre.

Gunnar Vik har vært selger i Lux Norge i over 35 år og sørget for salg av nærmere 10.000 maskiner i Nord Norge. Han er en stor pådriver for et bedre innemiljø og genuint opptatt av å hjelpe personer med luftveisplager i Nord. Han er en viktig del av Team Lux Norge. Gunnar Vik sykler både sommer og vinter, jogger og går på ski. Han er utdannet Soneterapeut.

Stig Arne Hanssen har i 25 år byggt opp en stabil business. Hen bidrar med konstant utvikling både for Forever Living og direktesalgsbransjen. Stig Arne er med å utvikle ledere – en innsats han stadig fortsetter med. Stig Arne Hanssen er et stort forbilder som viser veien og støtter alle i sitt team. Når han ikke driver utvikling og salg elsker han å være i naturen sammen med sin kone Elin Solheim Hanssen og deres datter – eller på havet i båten!