FOREVER LIVING PRODUCTS – ALOE VERA-SELSKAPET

Vi er verdens største dyrker, produktprodusent og distributør av Aloe Vera produkter. I Forever Living overvåker og kontrollerer vi hele produksjonsprosessen nøye – fra plantene dyrkes til ferdige produkter. Det er selve grunnen til at vi kan garantere den høyeste kvaliteten.

Selskapet ble grunnlagt i 1978 i Arizona, USA. I dag selges våre produkter i mer enn 160 land. Det skandinaviske hovedkontoret til Forever Living (Forever Living Products Scandinavia), åpnet vi i Gøteborg i 1998. Det betjener markedene i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

 

PRODUKTENE VÅRE

Aloe vera planten er selve kjernen i virksomheten vår. Det er fordi vi har studert og lært å kjenne de gode egenskapene planten har. Aloe vera viser sine styrker når den tyktflytende plantevesken presses og drikkes som kost tilskudd. Eller når den blandes med andre nøye utvalgte ingredienser til ulike hud- og hårpleieprodukter. Vi har derfor utviklet de fleste av alle våre fantastiske produkter med Aloe vera som hovedingrediens. Det inkluderer Aloe Vera Gelly og Forever Aloe Vera Gel.

 

FORRETNINGSMODELLEN

Du kan starte din egen salgsvirksomhet sammen med oss i Forever Living. Det er både enkelt og risikofritt.  Start som forhandler med å kjøpe produkter som du både kan bruke selv, og selge videre. Du betaler kun for produkter du kjøper, og kundene dine har en 90-dagers kundetilfredshetsgaranti. Det betyr at kundene dine kan teste produktene i 90 dager, og eventuelt returnere dem for tilbakebetaling hvis de ikke er fornøyde. Det er vi i Forever, og ikke deg som forhandler, som dekker slike kostnader. Etterhvert som du kommer i gang, og avhengig av hvor mye du selger, kommer du til forskjellige rabattnivåer for produktene du kjøper. Det gjelder både det du selger selv og gjerne sammen med de du rekrutterer som selgere til laget ditt. Det rabattnivået du har oppnådd, beholder du det uansett om du velger å avstå fra å kjøpe en periode, eller kjøper inn en gang i måneden