ARKIV

Tjen penger på julegavekjøpene

mars 31, 2010 9:04 am

– Mens andre stresser rundt i overfylte butikker kan selgerne i våre medlemsbedrifter både kjøpe og selge julegaver hjemme i festlig lag, sier Jan Fredrik Torgersen, formann i Direktesalgsforbundet.

Han forteller at direktesalgsselskapene selger en rekke produkter som er populære til jul, inkludert hudpleieprodukter, undertøy og kjøkkenartikler.

Få bedre tid

– Når man handler via en direktesalgsdistributør, kan man kombinere juletreff med venner med gaveinnkjøp. Ta kontakt for en presentasjon. Vi har 90 000 selgere i Norge som kan komme hjem til deg og gi tips og råd, sier Torgersen.

– For mange er desember en måned med stress og forpliktelser. De som kjøper julegavene på homeparties får bedre tid til øvrige forberedelser og kan sette av en kveld til vennegjengen uten å få dårlig samvittighet, fortsetter han.

Tjen penger samtidig

Varer fra direktesalgsselskaper selges uten fordyrende mellomledd. Den som velger å bli selger selv, kan samtidig tjene ekstra penger i førjulsstria.

– Samle gode venner og tilby dem spennende produkter fra en bredt varesortiment. Tjen penger og ha det hyggelig samtidig, oppfordrer Torgersen.

For mer informasjon: Jan-Fredrik Torgersen.