ARKIV

Styret har tatt sin beslutning

oktober 23, 2018 10:45 am

Nå er det klart hvem som blir Årets Kvinnelige Entreprenør. Men vinneren er fortsatt en godt bevart hemmelighet, frem til prisen deles ut under Bransjefesten med DF Awards på Grand hotell – som bare er noen få dager unna.

Av: Torger Bjørnstad

I år er det andre gang denne prisen deles ut. Utviklingen fra i fjor har vært enorm siden Anita Tonne og hennes Corebar treningsmetode kunne entre scenen som den første stolt vinneren.

– Det har blitt mye positiv oppmerksomhet og det merket vi tydelig på alle de gode nominasjonene vi fikk i år. Det var ingen lett jobb å finne frem til den riktige vinneren. Det kunne blitt mange, men nå er valget tatt. Dette er en verdig vinner, sier styrets leder Jan-Fredrik Torgersen.

Det er styrets jobb å gå igjennom alle nominasjonene som kommer inn og basert på en helhetsvurdering finner de frem til vinneren som blant annet får 25.000 blanke kroner. Det er ingen forutsetning at vedkommende skal være en del av direktesalgsbransjen, men som tittelen så tydelig beskriver, må det være en kvinne som vinner.

– Vi bestemte oss for at prisen skulle ha et slikt kjønns-utgangspunkt fordi det er så typisk for bransjen vår. Direktesalgsbransjen består av 85.000 personer der over 80 prosent er kvinner, sier han.

Torgersen kan bekrefte at årets vinner har etablert seg med stor suksess i en annen bransje enn direktesalg.

Bransjefesten, som i år arrangeres for 10. gang er også arena for flere andre utdelinger. DF Awards er bransjens høydepunkt og 8 bedrifter har i år nominert sine kandidater. I tillegg blir Årets vekstbedrift offentliggjort i løpet av den gedigne festaftenen i Speilsalen på Grand Hotell der både menyen og underholdningen er av ypperste klasse.

Deltakelsen i år er rekordstor.

Se egen presentasjonsside her: