ARKIV

Slik vil du møte Clarion Hotel The Hub

september 11, 2019 7:11 am

I år har vi valgt det splitter nye hotellet i den ikoniske bygningen fra Oslo-OL i 1952. Den gang ble den bygget som hotell Viking og innlosjerte datidens idrettsstjerner og deres ledere. The Hub og har blitt både rått, moderne og helt spektakulært. Alt ifølge eieren, Petter Stordalen.


Av: Torger Bjørnstad

 

–  The Hub har blitt en arena for hele Oslo, hele landet, hele verden! Et storhotell midt i byen. Dette er Norges største hotell med Oslos beste beliggenhet. Beliggende midt i hjertet av kollektivknutepunktet Oslo S, er dette et unikt utgangspunkt for å gi magisk service og konferanseopplevelser. Det er bare å glede seg til å komme hit for å delta på DF Awards, sier Petter A. Stordalen entusiastisk.

Den ikoniske bygningen har vært hotell siden vinter-OL i 1952. Nå er kapasiteten utvidet til 810 rom og konferansefasiliteter på over 3000 kvadratmeter. Tilbakemeldingene fra brukere har allerede vært her er meget entusiastiske.

I beste sportsjournalist-ånd spør vi derfor hvordan det føles.

– Det føles herlig! Prosjektet har vært krevende og komplisert som krevde høy kompetanse og all vår utholdenhet. Du kan si at vi er i starten på femmila, men har aldri vært bedre form, sier Stordalen.

Maten vi kan glede oss til

Marcus Samuelson har hatt ansvaret for å utvikle matkonseptet som blir betegnet som unikt. Målet har hele tiden vært at det skal være en fulltreffer for Oslo, tilreisende og boende.

​​​​​​Det er satt et sterkt fokus på at kortreiste, nordiske ingredienser som skal brukes i spennende retter med urban vri. På hotelltaket er det anlagt GrowHub som er en hotellhage der det dyrkes egne grønnsaker. Hagen inngår som ett av de mange miljøtiltakene på hotellet.

Petter Stordalen påstår entusiastisk at de 810 rommene er fylt med det kuleste som har vært gjort innen design og teknologi.

– The Hub har en infrastruktur i bygget som gjør det mulig å ta i bruk den teknologien gjestene ønsker og som du foreløpig ikke vet at du ønsker i fremtiden, sier han.

 

Nå er det DF Awards deltakernes tur til å oppleve alt dette.

PS: For den som har behov for å «løsne litt opp» i kroppen – enten som forberedelse eller til dagen derpå, er det godt å vite at Relax-avdelingen på The Hub har både svømmebasseng, saunaer og et velutstyrt treningsrom.

Kilde: hotellmagasinet.no og visit norway.