ARKIV

Overskyet – eller skyfritt?

juni 3, 2016 2:29 pm

Det er noen mørke skyer i arbeidslivet. Særlig de oljerelaterte arbeidsplassene møter utfordringer. I direktesalg er det skyfritt. Omsetningen stiger markant, og stadig flere sysselsettes i bransjen.

Hvorfor? I en serie artikler vil vi spørre distributører om deres mening. Først ute er Nadia W Kock i PM International. Hun er klar i sine meninger;

– Jeg ser enorme muligheter – og får stadig bekreftet at det stemmer når jeg ser at innsatsen min virkelig gir resultater. Det er veldig motiverende og gjør at jeg fortsetter å jobbe på og holde blikket mot horisonten. For meg gjelder det spesielt ved å bygge en langt større organisasjon med alt hva det innebærer av ansvar, personlig vekst og økonomisk vekst.

Nadia bekrefter at bransjen er i fin utvikling og fremgang. Hun merker ingen ting til nedgangstidene i næringslivet, snarere det motsatte.

– Den gode statusen tror jeg skyldes både business konseptene og av alle som finner en alternativ inntektskilde.

– Hvordan har du selv utviklet deg selv som direkteselger?

– Jeg har fått en fin personlig utvikling på flere områder. Jeg har blitt tryggere på meg selv og ser det som eksempel ved at jeg klarer å snakke til en stor forsamling. Det er utrolig tilfredsstillende å merke at man utvikles. Man tillates å vokse i en takt som er passe for en selv. Dette er en spennende bransje der jeg gleder meg til å utvikles videre.

– Noe mer?

Ja, legg gjerne til at vi i PM International har en unik mulighet til pensjonssparing, hvilket også gir meg en trygghet, avslutter hun.

Finn mer informasjon, og følg PM International på deres FB side:

https://www.facebook.com/PMInternationalNorge/