ARKIV

Kan noen matche Kine og ”Happy Angels”

oktober 30, 2017 9:40 am

Dersom vi skulle kåret en Norgesmester i direktesalg, ville Kine Tøndel Iversen vært en sterk kandidat. Mary Kay-selgeren har vunnet DF Award de siste 6 årene.

Det var mens hun var i barselpermisjon at hun først kom i nærkontakt med bransjen og ble kjent med Mary Kay.

– Jeg som aldri hadde vært verken opptatt eller interessert i hudpleie eller make up, begynte å bruke et par av produktene. Det samme gjorde min mamma og venninner rundt meg, forteller hun.

Spiren til en fantastisk karriere var sådd, men det skulle fortsatt gå nærmere to år før hun valgte å starte som en ”frittstående hudpleiekonsulent”. Hun var da tilbake i full jobb.

– Hverdagen med tvillinger var travel. Jobb, hund, hus og hjem, trening og alt annet. Jeg ønsket meg en mer tilpasset arbeidssituasjon i redusert stilling for å nå over alt uten å slite meg helt ut, sier hun.

– Kanskje kunne direktesalg gi den ønskede fleksibiliteten og helt fri til andre gjøremål en dag i uken?

Kine Tøndel Iversen har hatt en enorm utvikling disse årene.

– Jeg har lært utrolig mye, kanskje mest om meg selv og selvsagt andre. Man får virkelig prøvd seg og ikke minst gå ut av sin komfortsone mange ganger, sier hun.

Stor betydning

– Jeg tror DF Awards har stor betydning i bransjen da den gir både anerkjennelse og respekt for den jobben som en har gjort. Alle vet vi at det ligger hardt arbeid bak, konstaterer hun.

Kine Tøndel Iversen er både stolt og ydmyk fordi hun får muligheten til å representere sin enhet.

– Fantastiske ”Happy Angels” og det er på deres vegne har mottatt denne flotte og ærefulle prisen flere ganger, sier hun – og legger til; Teamwork makes the dreamwork!

Ser lyst på fremtiden

– Fra å være en som aldri turte ta ordet i store forsamlinger eller ytre verken meninger og synspunkter, til i dag å føle at jeg har en større balast, indre styrke, økt selvfølelse og selvtillit har vært en fantastisk reise, sier hun.

Kine Tøndel Iversen peker på at det å kunne styre hverdagen selv, være sin egen sjef er noe hun liker. Men samtidig understreker hun at det krever at man er disiplinert og jobber når man er på jobb, er strukturert samt er god på å planlegge – og gjennomføre de mål og planer man har satt seg.

Ikke uventet har hun full av lovord til sin samarbeidspartner Lesley Cosmetics og Mary Kay Inc som holder til med sitt hovedkontor i Dallas.

– De er alltid innovative og er i dag verdens 5. beste hudpleiemerke. De gjør alt for at vi som frittstående hudpleiekonsulenter skal få det beste ut av vår business og karriere. Med hånden på hjerte, det blir bare bedre og bedre for hvert eneste år. Det har skjedd utrolig mye siden jeg startet for 11 år siden sier hun ubeskjedent.

Vi nærmer oss slutten av året 2017 – og om noen få uker vet vi hvem som får årets DF Awards. Kandidatene er mange, men det er bare en fra hver medlemsbedrift som blir invitert opp på scenen i spotlightlyset for å motta utmerkelsen.

Om Kine Tøndel Iversen fortsetter sin seiersrekke og blir en av disse?

Vel, det vet vi 18. november – litt sent på kvelden!