ARKIV

Hvorfor blir noen best

september 6, 2013 9:42 am

Svarene i ettertid er lette å se – men veien dit kan ingen forutsi. Menneskelige faktorer, tilbakeslag og fallgruver er utfordringene. Pågangsmotet, planverk og innovasjonen er mulighetene.

Du kan få de gode rådene og et godt innblikk blant de som virkelig har lykkes når Direktesalgsforbundet inviterer til fagseminar etter 40 års innsats for bransjen.

12. oktober er du invitert. Les mer her

Produkter kommer og går. Noen utmerker seg og blir stjerner. De skaper en revolusjon blant forbrukere og blir stayere – og suksessdrivere. År etter år – etter år!

Ingen suksesser kommer helt av seg selv. De bygger på oppfinnsomhet, satsingsvilje, arbeidsinnsats – og litt galskap. Og det er alltid en plan som ligger bak – og følges som en ledesnor.

Jubileumsforedragene

Det faglige får fullt fokus når Direktesalgsforbundet markerer de første 40 årene den 12. oktober. På dagtid inviteres medlemmene og deres distributører til seminar på høyt nivå.

Dyktige foredragsholdere og et panel hvor vi møter tidligere vinnere av DF Award der de mest suksessfulle selgerne gir av sine erfaringer blir svært attraktivt. Det er begrenset deltakelse der bare de 400 første som melder seg på får plass.

På kvelden er det gallafeiring for inviterte i Gamle Logen, med utdeling av de prestisjefylte DF-awards og DF academic Award