ARKIV

Gled deg til førsteklasses underholdning

september 12, 2019 6:13 am

Lindmo, Skavlan, God Morgen Norge, Sommeråpent – og nå DF Awards. I år er det musikk-gruppen PoPZILLA som har fått oppdraget med musikalske underholdningsinnslag. De skal også spille opp til dans til kvelden blir til natt.


Av: Torger Bjønstad

 

PoPZILLA er bandet som Norge først ble kjent med gjennom Sommeråpent på NRK i 2016. Husbandet spilte variert musikk som rommet alt fra Prøysen til Coldplay.

Denne sjangerbredden har gjort PoPZILLA meget populære. De håndterer høytidelige settinger som DF Awards prisutdelinger, stemningsfulle middagsinnslag og dansen etterpå.

PoPZILLA leverer en magisk kombinasjon av genuin spilleglede og høy profesjonalitet. Gled deg til å få deilige gjenhør med guilty pleasures fra 80-tallet samt å gynge med til de mest aktuelle hit’s på P3.

Kanskje har du sett én eller flere av musikerne i forbindelse med sine engasjementer for artister som Bernhoft, Sivert Høyem, Paperboys, Noora Noor, Mari Boine, Hege Schøyen, Kjersti Holmen, RAVI, Josh Groban og Oslo Gospel Choir for å nevne noen, i diverse TV-programmer som Lindmo, Skavlan, God Morgen Norge, og nå sist på Sommeråpent.

Eller du har vært på Mamma Mia eller Mary Poppins på Folketeatret og hørt deres eminente keyboardist i rollen som kapellmester.

Med andre ord er merittlisten lang og kvaliteten høy – det lover godt for årets DF Awards lørdag 16. november.