ARKIV

Derfor vant de

oktober 18, 2013 4:26 pm

I direktesalgsbransjen kan man neppe få en større motivasjon enn en DF Award. I år ble det 12 slike vinnere. Alle kan vise til resultater og suksess ut over det vanlige.

 

Amway: Marit Nyrud og Inger Johanne David

De står foran en virkelig stor suksess fordi de jobber engasjert, aktivt og hardt. De er et godt og sannferdig forbilde for andre distributører i bransjen.

A’Vera: Marit Khelifi

Hun er en hjertevarm dame som har vært med fra starten. Hun er fylt med energi og gjennom flittig arbeid har hun bygget opp en stor organisasjon som slo ut i blomst for fullt i 2012.

Eqology: Camilla Stena & Nicolai Rud

De to har bygget opp en imponerende stor og sunn business på rekordtid. Imponerende resultater er nådd på raske 12 måneder. Sammen er de to ustoppelige.

Herbalife: Per Christian og Nina Solberg

Med fremragende pedagogiske evner klarer de på en svært enkel og inspirerende måte å formidle ethvert budskap som alle i organisasjonen kan nyte godt av. Deres integritet og etiske nivå er av ypperste klasse.

Kyäni: Ann-Marlen og Frode Johansen

Med løsningsfokus og evigvarende positiv energi, arbeider de like empatisk og engasjert med både kunder, downline – og selskapet. De bygger et team som fortsetter å rekruttere nya medlemmer.

Lux Norge: Ted Andreassen

Han vet at hardt arbeide lønner seg, jobber målrettet og har et godt over gjennomsnittet høyt konkurranseinstinkt. Siden 2004 har han jobbet mot privatmarkedet. Nå bygger han opp bedriftsmarkedet.

Mary Kay: Kine Tøndel Iversen

Med urokkelig tro på andre kvinners potensial, bidrar prisvinneren til andres suksess. Hun har suksess fordi hun er profesjonell, har enorm entusiasme, energi og et hjerte av gull.

Morinda: Jan Birger Dramstad

Med sin positive energi motiverer han til å se muligheter der andre ser utfordringer. Han har blitt kaldt inspirator, motivator, igangsetter og idémaker – en som evner å se stort der andre er blindet.

Norwex: Vigdis Prøytz

Men en unik teamfølelse har de bidratt til å skape historie i Norwex.
Gjennom sine 12 år har hun alltid stilt opp på arrangementer og har vært en trofast leder.

Nu Skin: Anneli Finnema og Kesia Lønø

De startet med Nu Skin i 1999. De er gründere, igangsettere og fantastiske inspiratorer for teamet sitt og har bygget opp en solid forretning uten å miste fokus på enkeltindividene.

Oriflame: Helene Urdal

Som selskapets nyeste og raskest voksende director er hun en fantastisk rollemodell for sine ledere og konsulenter med sin energi og profesjonalitet.

PM International: Eva Klubbenes

Ukuelig stå-på-vilje, et sprudlende humør og en enorm arbeidskapasitet gjør sitt til at denne damen ikke bare har hatt en fantastisk vekst i 2013, men er også hennes garanti for å lykkes videre.

Bilder av vinnerene finner du her.