Bransjefest 2019

Bransjefest 2019. Gjestene

DF Award vinner: Reidun Beate Søreng Pande

Vinneren fra Nu Skin: Reidun Beate Søreng Pande

Jostein Bodal fra selskapet inntok scenen for å presentere Nu Skins DF Award-vinner og han måtte straks opplyse at Reidun Beate var forhindret fra å møte. Men det stoppet på ingen måte den engasjerte applausen som ble henne til del.

Dette er en leder som har bevist at selv i motgang er det mulig å skape vekst. Med bein i nesten og hjertet i hånden, hjelper hun kvinner rundt omkring i landet med å innse sitt fulle potensial.

Ved å oppfordre andre til å ta ansvar for egen hverdag og fremtid, har hun bygget opp en imponerende organisasjon på kort tid, sa Jostein Bodal.

DF Award vinner: Birgit Lie Haugen

Vinneren fra Forever Living: Birgit Lie Haugen

Det er ingen som representerer våre produkter så profesjonelt, trygt, stødig og kunnskapsrikt som Birgit Lie Haugen. Hun er et flott forbilde som besitter en enorm kunnskap innen helse, sa Charlotta Orvenholt da hun presenterte årets DF-Award vinner fra Forever Living.

Birgit Lie Haugen leder sitt team med stolthet, stødighet og er en trygg leder. Orvenholt trakk også frem at Birgit kun snakker positivt om andre og fremsnakker sine ledere.

Hun er en fantastisk representant for oss som deler av sin kunnskap, oppsummerte Charlotta Orvenholt.

DF Award vinner: Siri Sundve

Vinneren fra LUX Norge: Siri Sundve

Siri har gjort en lynkarriere hos oss, sa Dan Sharoni. Hun begynte i LUX så sent som i august 2018 som booking medarbeider, fortalte han da han presenterte Siri Sundve.

Hennes jobb var å booke avtaler for selgerne, men hun tok raskt et langt skritt videre da hun selv ville drive salg. Etter gjennomført grunnkurs i LUX Business School og var hun i gang som selger.

Lynkarrieren fortsatte som teamleder fra mars i år – og fra august har hun vært sonesjef med ansvar for sin egen avdeling.

DF Award vinner: Anne-Lise Helgestad

Vinneren fra Norwex: Anne-Lise Helgestad

Anne-Lise har mottatt en DF Award-pris tidligere. Når hun nå vinner igjen, beviser det hennes unike engasjement. Anne-Lise Helgestad anser alle i Norwex som en del av hennes familie. Hun behandler disse med respekt, tillit og integritet.

Elin Lindberg fra selskapet kunne fortelle at Anne-Lise Helgestad tidligere i år mottok selskapets egen pris «Spirit of Generosity». Også da ble det trukket frem egenskaper som at hun alltid er positivt innstilt uansett endringer, hindre, utfordringer, skuffelser og motgang – finner Anne-Lise Helgestad alltid noe positivt å bygge videre på.

DF Award vinner: Sonja Alonso og Svein-Ragnar Olsen

Vinnere fra Herbalife Nutriton: Sonja Alonso og Svein-Ragnar Olsen

Mia Bergmann tok plass på podiet og med mikrofonen i hånden kunne hun presentere to virkelig kontinuitetsbærere i Herbalife.

Sonja Alonso og Svein-Ragnar Olsen har vist en glødende interesse for våre produkter i snart 30 år. Dette er lederstjerner som alltid har tatt godt vare på sin organisasjon og har blitt forbilder for mange i bransjen.

Vinnerne var blant de første distributørene i Norge og gjorde en pioner-innsats for å etablere Herbalife her. Med stort pågangsmot, tålmodighet og positiv innstilling har de bevist at det lønner seg å gi drømmene en sjanse!

DF Award vinner: Linda Skorgen

Vinneren fra Mary Kay: Linda Skorgen

Det var Carl Henrick Wallblom fra selskapet som presenterte årets DF Award-vinner fra Mary Kay.

Vi er utrolig imponert over Linda Skorgen. Hun er profesjonell, har enorm entusiasme og et hjerte av gull. Hun bidrar til andres suksess, blant annet fordi hun har en urokkelig tro på andre kvinners potensial.

Linda leder i henhold til den gylne regelen om å; behandle andre slik som hun vil bli behandlet selv!

DF Award vinner: Vibecke Stensvik Parr

Vinneren fra ZINZINO: Vibecke Steinsvik Parr

Mens vi satt spente i Oslo, var Vibecke Steinsvik Parr i «embets medfør» i Tyskland. Derfor var det Ørjan Sæle som både presenterte vinneren og tok imot prisen på vegne av henne.

Vibecke er særdeles hardtarbeidende, dyktig, trivelig og målorientert. Vi i Zinzino er glad for at hun er en av oss og den inspirasjonen vi får gjennom hennes smittende latter og ett stort engasjement, sa Sæle.

Det er ingen ting som er umulig for denne flotte kvinnen fra Ålesund. Hun startet med direktesalg for å få dekket kostnadene ved å ha barna sine i barnehage. Nå har hun et stort team i flere land og utrolig sterk kundeutvikling.

DF Award vinner: Hildegunn Roten

DF Award vinner: Stig Are Bratberg og Greta Ødegård

Vinnerne fra PM Internasjonal: Stig Are Bratberg og Greta Ødegård

De to utmerker seg som målrettede med fullt fokus på sine mål. De har stålkontroll på teamet sitt og viser en daglig arbeidsglød som virkelig inspirerer, sa Inger Sverresson.

Da de to var vel plassert på scenen for å motta sin pris kunne Inger Sverresson fortelle at det er en fryd å samarbeide med disse to.

I deres team overlates ingen ting til tilfeldighetene. De går alltid foran og viser vei, ved å være gode rollemodeller for sine ledere og ved å stille på alle arrangementer. De skriver inn egne førstelinjer og tilpasser seg utfordringer og tenker nytt og konstruktivt.

DF Award vinner: Mette Fredriksen og Nikolai Heinz

Vinnere fra Eqology: Mette Fredriksen og Nikolai Heinz

Med karaktertrekk som igangsettere og med høy moral har våre vinnere lykkes som et par, sa Børre Gjervik da han presenterte årets vinnerne fra Eqology.

De viser et stort engasjement ut over det man kan forvente og viser flotte lederegenskaper både i gode og utfordrende tider.

Mette Fredriksen og Nikolai Heinz er fantastiske inspiratorer for hele teamet sitt og har bygget opp en solid forretning uten  å miste fokus på enkeltindivider, sa Børre Gjervik.

ÅRETS VEKSTBEDRIFT 2019