Bransjefest 2018

Her kan du se hva som skjedde i 2018.
«The best DF party ever».

Gjestene fra NU Skin  

DF Award vinner: Berit Viken Engan

Det siste året har hun bygget opp en stor organisasjon på en måte vi ikke har sett før.

Dette har ikke bare har gitt henne muligheten til å leve det livet hun har drømt om, men har samtidig gjort en enorm forskjell for veldig mange andre.

Berit Viken Engan brennende ønske om å hjelpe andre til suksess er tydelig i alt hun gjør.
Hun går foran som et forbilde, mentor og inspirator, og hennes down lines har ikke nok lovord når de beskriver henne som leder og venn.

 


 

Gjestene fra Forever Living

DF Award vinner: Ragnhild Dahle

Hun kan beskrives som et medmenneske som engasjerer, inkluderer og inspirerer andre. Ragnhild Dahle har jobbet med Forever Living siden 2006. På scenen er hun som et fyrverkeri, alltid klar til å dele kunnskapen sin.

Ragnhild Dahle er en trygg leder som med fantastisk humor og glimt i øyet bidrar til å bygge opp varemerket på en god måte. Når hun ikke er sammen med datteren sin, bruker hun tid på å trene. Helse, kosthold og trening er hennes store interesser.

 


 

Gjestene fra Norwex

DF Award vinner: Gerd Tomter Løvaas

Hun har et brennende engasjement for et miljø fritt for skadelige kjemikalier og bruker hele seg for å nå sitt mål. Alle skal kjenne til Norwex, slik at de selv kan bestemme hva som er best for dem og miljøet.

Gerd Tomter Løvaas stiller opp enten det er på messer, møter eller oppstarter. Uansett hvor mange ganger hun «slutter», så utretter hun bragd etter bragd med sin stahet og  myndighet, sine pedagogiske evner, kunnskap og overbevisning, sin utrettelige stå-på-vilje og sin entusiasme. En fantastisk dame med et ungdommelig sinn og som er konsulent 24/7. Hun er gjennomsyret med «Spirit of Generosity», og en som virkelig fortjener DF Award.

 


Gjestene fra Herbalife

DF Award vinner: Unni Carlsen Trøen

Hun kan beskrives som en person med et stort fokus på å få fram det aller beste i alle mennesker. Hun er svært raus, leder fra hjertet og tar godt vare på de rundt seg. Hun er forretningsorientert og samtidig en omsorgsfull person med stort pågangsmot.

Unni Carlsen Trøen står fjellstøtt, oser av trygghet og er en sterk ledestjerne som ønsker og unner alle suksess. Selv har hun stor fart i forretningen sin, har utviklet flest nye ledere de siste årene og er en av Herbalife´s ledere med størst vekst i Norden. Herbalife Nutrition Norge er stolte over å ha slike ledere som Unni Carlsen Trøen.

 


 

Gjestene fra Mary Kay

DF Award vinner: Kine Tøndel Iversen

Hun er profesjonell, har enorm entusiasme, energi og et hjerte av gull. Med urokkelig tro på andre kvinners potensiale, bidrar Kine Tøndel Iversen til andres suksess.

Hun leder i henhold til den «gyldne regelen» å behandle andre slik hun selv vil bli behandlet. Kine Tøndel Iversen deler karrieremuligheten i ekte Go Give Spirit, som foretaket er bygd på.

Mary Kay er utrolig imponerte over prisvinneren og det fantastiske arbeidet hun gjør for å berike andre kvinners liv i Norge.

 


Gjestene fra ZINZINO

 

DF Award vinner: Hugo Olsen

Han er særdeles kunnskapsrik og deler av sin kunnskap til både sitt team, uplines og crosslines.

Hugo Olsen står på tidlig og seint, og gjør det svært bra både i sitt eget land, men også utover sine landegrenser. Han har et svært godt humør som smitter og er en person du alltid kan regne med. Hugo Olsen har klatret til nye høyder det siste året, og vi vet at han har mye mer på gang.

 


Gjestene fra Oriflame

DF Award vinner: Torill Erland

Hun er en profesjonell leder som alltid ser mulighetene i alt og oppnår sine mål med utrolig gode resultater.

Torill Erland herlige energi og høye tempo har resultert i at hun, flere år på rad, har vært nr. 1 i rekruttering og salg innenfor Oriflames viktigste fokusområder. En fantastisk person, som dessuten alltid møter mennesker med et smil og en smittende latter.

 


Gjestene fra PM International

DF Award vinner: Anita Agnemyr  

Hun har sammen med et fremadstormende team bygget opp en stor organisasjon i PM. Hun deler generøst av sin kunnskap og har alltid fellesskapet i fokus. Hennes motto er «Leadership by Heart», noe som gjenspeiler seg i alt hun gjør; fra å legge ut en status på Facebook til å lære opp sine nye ledere.

Raskere enn noen distributør før henne klarte Anita Agnemyr i august 2017 å oppnå det høyeste nivået i PMs markedsføringsplan og bekreftet kvalifikasjonen i måneden etter!

 


Gjestene fra Avera


Direktesalgsforbundets Ærespris: 

Nils Jakob Moen, formann fra 1993 til 2008

 


Årets Kvinnelige Entreprenør

Trine Sandberg

 


Årets vekstbedrift: PM International

Inger Sverresson. Dagligleder – Norge